Як активувати імунну систему за допомогою харчування

Фахівці наголошують: раціон харчування безпосередньо впливає на стан нашої імунної системи. Вживання певних продуктів здатне активувати природні захисні механізми організму та підвищити його стійкість до вірусних інфекцій.

Флавоноїди — природний щит від мікробів

Флавоноїди — це біологічно активні речовини рослинного походження, які зміцнюють протимікробний захист. Вони містяться у:

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !
  • м’якоті цитрусових (лимони, апельсини),

  • солодкому болгарському перці,

  • вишнях, винограді,

  • броколі,

  • червоній та жовтій цибулі.

Глутатіон — сильний антиоксидант

Не менш важливим для імунної системи є глутатіон — антиоксидант, який також бере участь у боротьбі з вірусами. Він у великій кількості міститься у:

  • часнику та цибулі,

  • телятині,

  • шпинаті,

  • броколі та брюссельській капусті,

  • волоських горіхах.

Висновок

Додаючи ці продукти до щоденного раціону, можна суттєво зміцнити імунітет, підвищити захисні сили організму та зменшити ризик вірусних інфекцій.

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *