Дієтолог назвала продукти, які варто їсти регулярно

Експерт з харчування Тереза Фунг порадила, які продукти повинні завжди бути у холодильнику, щоб не страждати від хвороб та зайвої ваги. Пише maximum.fm.

• Чорниця. Її не дарма вважають суперпродуктом, адже вона містить чимало клітковини, антиоксидантів, а також вітамінів А та С.
• Горіхи. Хоч вони і є доволі калорійними, але є гарним джерелом рослинних білків, жирних кислот та вітаміну Е. Тому жменя горіхів допомагає покращити роботу мозку та позбутись голоду.
• Йогурт без додатків. Він є чудовою основою для мюслів, смузі, а також салатів. А все завдяки кальцію та бактеріям, які покращують мікрофлору.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

• Жирна риба. Не варто ігнорувати сьомгу, скумбрію, лосось та іншу жирну рибу, адже вона допомагає підтримувати імунітет та зовнішній вигляд у нормі.
• Зелені овочі. Їх варто їсти не просто регулярно, а щодня. Кожна трапеза має містити свіжі, квашені чи заморожені овочі, адже вони містять важливі мікроелементи, які впливають на роботу організму.

 

Фото: pixabay

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!