Котел зі встановленням від Дніпропетровськгазу

Одним із ключових факторів заощадження коштів є енергоефективне споживання блакитного палива. Тому, турбуючись про клієнтів, Дніпропетровськгаз пропонує комплексну послугу по заміні та встановленню енергоефективного газового обладнання. Вартість послуги складає 8500 гривень. Послуга дійсна за умови купівлі котла у 104.ua клієнтському просторі, якщо розташування приладу не змінюється та потужність залишається такою ж, а також відсутня необхідність змінювати систему димоходу. Як вона працює та хто її виконує?

Клієнт звертається до 104.ua клієнтського простору для замовлення пакетної заміни газового обладнання. До нього на об’єкт виїжджає фахівець Дніпропетровськгазу для підтвердження визначеної послуги, а вже після – підписуємо відповідний договір на виконання комплексної послуги по заміні та встановленню енергоефективного газового обладнання. Далі виїжджає бригада, яка проводить демонтаж та монтаж обладнання. Клієнт отримує готовий до роботи котел.

Коли реконструкцію виконують фахівці Дніпропетровськгазу, клієнту не доводиться замовляти кожен етап робіт окремо і перейматися питанням безпеки в роботі опалювальної системи. Спеціалісти не просто здійснюють демонтаж і монтаж обладнання, а й тестують систему перед пуском газу. У вартість також включені всі матеріали (крани, шланги, фільтри). Виконання пакетної послуги на кожному етапі контролює персональний менеджер 104.ua клієнтського простору.

Купуйте газове обладнання та замовляйте його встановлення у фахівців АТ «Дніпропетровськгаз» та 104.ua клієнтського простору.

Якісне виконання та професійний підхід гарантовані!