Молоде подружжя загальною вагою 213 кг здивувало разючим перетворенням

Молодим українським подружжя Ігоря та Ольги, які разом важили 213 кг, змогли побороти зайву вагу і разюче змінитися. Про це пише ТСН.
Ольга з дитинства терпіла знущання і глузування. Засудження продовжилося навіть тоді ,коли дівчина поїхала з рідного села Вербівка Черкаської області в місто. “Коли йдеш у школу ти знаєш, що не буде ім’я Оля. У тебе буде корова, жиробас, свиня… Підійшла до дзеркала в купальнику, і це було дійсно страшно. Ти розумієш, що в тебе немає талії, немає пропорції. Ти стоїш, як шматок сала. Нехай це буде грубо. Але це дійсно шматок сала”, – згадує Ольга.
У п’ятому класі на спільному зважуванні всі діти мають вагу близько 40 кг. Але Оля важила 80 кг. Її постійно ображали, у дівчини не було друзів. Рідні Ольши не намагалися ешить питання зайвої ваги, а лише доводили, що “у нас така порода. У нас всі повні. Змирися. Ти і так гарна. Повний – значить здоровий”.
Життя Олі змінилася, коли вона зустріла свого майбутнього чоловіка Ігоря, який переконав дівчину в її привабливості і зробив щасливою. Пара невдовзі одружилася. Оля почала відгодовувати Ігоря, тому що постійно турбувалася про нього. Так чоловік дівчини також набрав кілька десятків зайвих кілограм.
“Коли я пішла народжувати, я важила 112 кг, а чоловік – 107 кг Це було схоже на двох хом’ячків”, – каже Ольга. Після пологів Ольга вирішила – пора худнути. Відразу зробити це не вдавалося. Після трьох-п’яти днів здорового харчування, коли мінімальні результати стають помітними, ентузіазм зникає і знову починаються тістечка, булочки.
Новонароджена дочка змінила ставлення пари до своєї ваги. “Я розуміла, що вона підросте і буде їсти те, що й ми. Я розуміла: коли піде в садок, її чекатиме та ж доріжка, що і мене. Я пам’ятаю сльози знущання. Я не хочу для своєї дитини цього. Це найбільша мотивація. Адже дитина може повторити мою долю. Тоді на допомогу прийшов чоловік. Він запропонував худнути… разом”, – розповідає Ольга.
Протягом першого року жінка позбулася 22 кілограм завдяки правильному харчуванню. Згодом вона почала займатися в спортзалі і через рік Оля схудла ще на 20 кілограм. “Зараз я можу робити все. Коли дитина розкидає іграшки, я відразу підходжу і забираю все. Раніше я щось готую, впустила шкаралупу, то ногою підгрібаю, буду прибирати – заберу. Навіть зайвий раз нахилитися було важко”, – згадує вона. Тепер в холодильнику і на столі чоловік замість випічки – фрукти, овочі, салати, каші. На обід вони готують гречку з м’ясом, а перекушують яблуками.