На Дніпропетровщині пограбували школу (Фото)

У Павлограді оперативники затримали чоловіка, який викрав зі школи ноутбук та телевізор. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області. Поліцейські карного розшуку м. Павлограда встановили 37-річного павлоградця, який проник до школи та викрав техніку. Викрадене майно найближчим часом буде повернуто до навчального закладу.

29 листопада до поліції звернулась директор однієї зі шкіл міста Павлограда з повідомленням про крадіжку. На місці події поліцейські встановили, що вночі невідома особа віджала вікно та проникла в кабінет, розташований на першому поверсі. Крадій виніс зі школи ноутбук та телевізор.

4 грудня оперативники доставили до відділу поліції раніше судимого 37-річного павлоградця. У нього вилучили викрадене майно.

Слідчим за узгодженням з місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років.