На Дніпропетровщині у супермаркеті між покупцями стався конфлікт (Фото)

За хуліганські дії у супермаркеті поліцейські затримали жителя Нікополя. Нетверезий мешканець Нікополя вчинив сварку, порізав ножем руки двом відвідувачам та погрожував іншим покупцям зброєю. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

6 грудня о 22.30 до поліції надійшло повідомлення про те, що у місцевому супермаркеті між покупцями стався конфлікт через те, що вони не поділили чергу до каси. Чоловіки почали з’ясовувати, хто першим буде розраховуватись та вчинили бійку. В результаті нападник ножем порізав руки двом чоловікам, а потім став погрожувати присутнім у магазині травматичною зброєю.

За вказаною адресою виїхали поліцейські сектору реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Правоохоронці затримали зловмисника – ним виявився 34-річний чоловік. Порушник перебував у нетверезому стані.

7 грудня слідчим за погодженням з місцевою прокуратурою чоловіку оголосили підозру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.