Найкращі продукти для природної детоксикації організму

Дієтолог Маргарита Корольова повідомила, що вживання «деяких овочів» на регулярній основі допомагає досягти бездоганної роботи організму.

Відомий дієтолог Маргарита Корольова розповіла, що детоксикації або очищення організм починає потребувати, коли людина зловживає алкоголем, їсть багато обробленої, низькоякісної їжі або фастфуду, публікує “Жіночий Світ”.

У цьому випадку відбувається накопичення потенційно небезпечних речовин, що виділяються під час переробки тілом спиртних напоїв та хворих продуктів.

«Запобігти негативному впливу цих факторів на здоров’я допомагає система природної детоксикації організму», – сказала Маргарита Корольова.

Для більш інтенсивного очищення лікар порадила регулярно вживати хрестоцвіті овочі – у вигляді броколі, цвітної капусти, білокачанної капусти, шпинату та інших. Окремо дієтолог виділила користь для детоксикації організму від поїдання крес-салату. У ньому є багато сірки, що входить до складу ферменту печінки глутатіону. Саме від стану та роботи печінки визначальною мірою залежить здатність організму очищатися від шкідливих компонентів, резюмувала експерт.

Увійшли до списку кращих продуктів для природної детоксикації організму також цибуля та часник. За словами Корольової, ці овочі є природними антибіотиками, здатними боротися із запальними процесами у шлунково-кишковому тракті.

фото: з відкритих джерел