Олег Кужман: Мир і розвиток

Кандидат у народні депутати України  по виборчому округу № 40 Олег Кужман йде в парламент, маючи єдину мету: змінити життя на краще.

І в цьому його цілком підтримують мешканці Солонянського, Томаківського, Криничанського районів,  Марганця і Кам’янського. Бо пересвідчилися, що своє слово Кужман тримає.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Олег Кужман – безпартійний, бо звик нести персональну відповідальність перед людьми. Рішуче виступає за зняття депутатської недоторканності, за мир і розвиток.

«Голосуватиму за Олега Кужмана, – говорить завідуюча Башмачанським дитячим садочком, що у Солонянському районі Любов Любченко. – Він показав, як має працювати депутат обласного рівня. Скільки побудовано, скільки зроблено для людей. Таких змін солонянці чекали давно. Та не все можна вирішити на рівні області – тож підтримуємо його, це буде достойний наш провідник у парламенті. Кужман знає яка повинна бути державна політика для розвитку села. Він не закриється від людей, як нинішні кандидати-обіцяльники.»

Підтримують свою землячку й жителі районів. Чекають від Олега Кужмана  законодавчих ініціатив і нових справедливих змін у соціальній сфері. У кандидата в народні депутати проекти нових законів уже готові. Стосуються вони нашого життя: пенсій, виплат на дітей, допомоги багатодітним родинам. До того ж, він має власне бачення побудови нової системи охорони здоров’я. Бо те, що нині називають медичною реформою – люди, як і більшість медиків, не сприймають. Електронний рецепт не допомагає людині повернути здоров’я, а система сімейних лікарів  – не спрацьовує в селі,де одвічно таким сімейним лікарем був фельдшер, а місцевий ФАП – справжнім порятунком для тих, кому необхідно надати першу медичну допомогу. Олег Кужман має реальні пропозиції щодо оновлення роботи системи всієї медицини, всіх її ланок.

Олег Кужман Мир і розвиток

Село Водяне Солонянського району вражає чистотою і порядком. Тут 200 мешканців, 31 з них – дошкільнята. На зустрічі з Олегом Кужманом люди підтримали його програму допомоги молоді. Стадіон Водяному дуже потрібен. А ще новий водогін. Надії на краще люди пов’язують з кандидатом в народні депутати Олегом Кужманом.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!