Сало та його роль у підсиленні імунної системи

Сало містить корисні вітаміни та амінокислоти, що сприяють зниженню рівня шкідливого холестерину та збільшенню рівня корисного.

Цей продукт забезпечує організм важливими вітамінами А, D, E та K, які підтримують здоров’я шкіри, волосся та нігтів, а також сприяють правильній роботі тіла. Крім того, сало містить важливі для імунітету мікроелементи, такі як залізо, цинк, селен, кальцій, магній, марганець та фосфор.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Воно також забезпечує організм амінокислотами та жирними кислотами, необхідними для підтримання здорової серцево-судинної системи.

Рекомендується обмежити споживання сала до 50 грамів на день, особливо для осіб з проблемами травлення, захворюваннями печінки, діабетом чи ожирінням. Помірне споживання сала не повинно призводити до набору зайвої ваги, оскільки основною причиною збільшення ваги є переїдання та високе споживання вуглеводних продуктів.

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!