Селянин змайстрував трактор, що працює на дровах

Чим дорожча сільськогосподарська техніка та пальне, тим більше фантазії та винахідливості змушені проявляти українські селяни та фермери, аби не розоритися та щось заробити на своїй землі. У мережі постійно з’являються розповіді та відео про самородків, які з підручних матеріалів майструють техніку, генератори, агрегати для полегшення та здешевлення робочого процесу. Про це повідомляють на znaj.ua

Одним з роликів, що заслуговує на увагу, є відео, де селянин Микола Оксенюк самотужки змайстрував трактор, що працює на газогенераторі. Чоловік із задоволенням розповідає глядачам, у чому особливості його техніки, демонструє принцип її роботи та дає поради з власного досвіду. Він детально пояснює кожен елемент конструкції , радить, які дрова краще брати, як запалювати та перевіряти систему.

За його словами, одне завантаження дров у котел трактора еквівалентне десяти літрам бензину. Для прикладу, щоб викопати 30 соток картоплі, потрібно два мішки дров. При цьому докладати дрова у пічку можна навіть тоді, коли двигун працює. У коментарях під відео Микола відповідає на численні питання та обіцяє і надалі показувати на каналі свої нові роботи.

Залишити відповідь