«Тунель кохання» на Рівненщині відкриває новий туристичний сезон

У селищі Клевань Рівненської області, де діє відомий «Тунель кохання», в суботу, 25 травня, відкривається новий туристичний сезон. Про це повідомляє “Укрінформ”.

«Відкриття нового туристичного сезону розпочнеться в суботу, 25 травня, о 15 годині, в селищі Клевань, біля «Тунелю кохання», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що цьогоріч Клеванська селищна рада спільно з облдержадміністрацією та благодійним фондом «Спадок. XXI століття» розробила низку туристичних маршрутів, що дасть змогу значно урізноманітнити подорож до туристичної перлини України – «Тунелю кохання». До цих маршрутів увійшли Замок князів Чарторийських та їхня родинна усипальниця – костел Благовіщення Діви Марії, Крейдяні гори, бездонне озеро «Безодня», синагога та церква Різдва Христового.

Також повідомляється, що під час відкриття сезону на гостей чекає святковий концерт за участю колективів та вихованців музичних шкіл селища, виставки виробів місцевих майстрів та робіт вихованців Рівненського районного центру творчості, майстер-класи з декоративно-ужиткового мистецтва.

Окрім цього, діятиме фотозона, а ще кожен матиме можливість прокататися на конях туристичними маршрутами.

Щороку «Тунель кохання» відвідують понад 20 тис. туристів з України та з-за кордону.