У Дніпрі господарі обварили тварину окропом (Фото)

У Дніпрі волонтери рятують кішку з важкими опіками. Вона була занедбана власними господарями і зараз потребує допомоги небайдужих дніпрян.

«Нещасна, нікому у світі непотрібна кішечка, страждає від страшних ран на спині. Безвідповідальні господарі, обваривши маленьку окропом, навіть не звернулися до лікарні, щоб позбавити власну кішку болю та якнайшвидше вилікувати. Результат – опіки шкіри, що не лікувалися та призвели до запалення і розвитку інфекції. Про те, які страждання витримало кошеня, навіть неможливо й уявити», – розповідають волонтери «Верности».

Волонтерам довелося взяти на себе лікування дівчинки, бо повертати «у сім’ю» тваринку, якій не надали медичної допомоги та за рік навіть імені не дали, здається неможливим. Допоможіть врятувати кицю, а потім їй будуть шукати тимчасову або постійну домівку.

ДОПОМОГТИ можна на карту ПриватБанку № 4731 2191 1353 6209 або Монобанку № 5375 4141 0815 4955 ШЕВЧЕНКО ОКСАНА ОЛЕКСАНДРІВНА.
(ВКАЗАТИ тут чи на форумі ДАТУ, ЧАС та суму допомоги), бажано з поміткою “Для Кішки»
Або на поточний рахунок организації:
№ 26000060369643, валюта UAH (Гривня)
ЕГРПОУ: 36365434
Отримувач: ВIРНIСТЬ, ДМГОЗТ
Банк отримувача: ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» м. Дніпро
МФО: 305299
Призначення: благодійна допомога з приміткою «Для Кішки»
ЦЕ ВАЖЛИВО!
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
БУДЬ ЛАСКА, ОБОВ’ЯЗКОВО ПИШІТЬ У КОМЕНТАРЯХ час\дату\суму перерахування – це важливо! Дякуємо за вашу допомогу та небайдужість!
Якщо гроші перераховуються з примітками “кому найбільш потрібно”, “на срочников”, то гроші ідуть у фонд (тобто конкретно тій тварині, у темі якого вы написали, гроші не перераховуються!)
Будь ласка, зберігайте квитанції протягом тижня.