У Дніпрі сталися резонансні аварії (Фото)

Правоохоронці Дніпра підбивають підсумки водійської легковажності на дорозі. Найрезонансніші дорожньо-транспортні пригоди цього тижня сталися на вулиці Київській, Криворізькій, перехресті Калинової та Янтарної, на бульварі Слави та на проспекті Івана Мазепи. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції Дніпропетровської області.

2️8️⃣липня. На вулиці Київській водій автомобіля ВАЗ 2107 виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з пасажирським автобусом Еталон. З пасажирів автобусу ніхто не постраждав, а от водій ВАЗ 2107 від отриманих травм помер у кареті швидкої.

2️9️⃣ липня. На перехресті вулиць Калинової та Янтарної зіткнулися Toyota та ВАЗ 21099. Водій ВАЗ не поступився дорогою водію Toyta, який рухався головною. В результаті травми отримав пасажир ВАЗ. Його шпиталізували.

Того ж дня на бульварі Слави водій BMW Х5 наїхав на 9-річного хлопчика, який переходив проїзну частинуразом з батьком по пішохідному переходу. На щастя, дитина отримала незначні тілесні ушкодження.

3️0️⃣ липня на перехресті проспектів Нігояна та Мазепи водій вантажівки MAN з причепом не дотримався безпечної швидкості, внаслідок якого відбулося зіткнення з вантажівкою, що рухалася попереду. Як результат, причепи перекинулися і на дорогу висипалося кілька тон насіння соняшника. На щастя, водії не постраждали.

Того ж дня на вулиці Криворізьській водій автомобіля Nissan не дотримався безпечної швидкості і в результаті не впорався з керуванням та в’їхав у стовб. Водій не постраждав, а от автомобіль дуже.