У Дніпропетровській області тривають пошуки безвісти зниклої жінки (фото)

На Дніпропетровщині тривають пошуки безвісти зниклої у Павлограді наприкінці 2020 року Ольгі Осауленко- Синьокої. Пошуки поліції, волонтерів, кінологів Павлоградського пошуково-рятувального кінологічного загону “Антарєс” з пошуково-рятувальними та пошуковими собаками (навченими шукати як живих людей, так і мертві тіла, рештки, та навіть, біологічні речовини), службовців, “Муніципальної Варти”, “Національного корпусу”, військових, нажаль, не виявили зниклої жінки.

Було обстежено усі ймовірні місця можливого її знаходженняки, як на території міста, так і на прилеглих локаціях. Відпрацьована велика кількість телефонних дзвінків та повідомлень громадян з різних міст.

Зараз завершено першу фазу пошукової місії. Попереду – слідуючи етапи, в реалізації яких дали згоду допомогти спеціалісти вузького профілю як з Павлограду, а також, готові приїхати за сотні кілометрів з іншого міста, спеціалісти зі спеціальним обладнанням для проведення чергового етапу місії. На данний момент представники пошукової групи чекають необхідні погодні умови.

Нагадаємо, Осауленко-Синьока Ольга Сергіївна, 1985 року народження, з 8 грудня перестала виходити на зв’язок та по теперішній час її місце перебування не встановлено.

пошукові роботи