У Дніпропетровській області відремонтують ще одну розбиту дорогу (фото)

У Новомосковському районі Дніпропетровської області відремонтують ще одну розбиту дорогу – Царичанка-Магдалинівка-Губиниха (Т-04-13). Про це повідомили у пресслужбі Служби автомобільних доріг Дніпропетровської області.

ремонт дороги Царичанка-Магдалинівка-Губиниха

“Ремонтуємо дорогу. Це ще одна державна дорога територіального значення ремонт якої розпочинаємо у будівельному сезоні 2021. Бригади дорожників працюють на двох ділянках: км 39+421 – 46+035 Магдалинівський район та км 54+356 – 63+700 Новомосковський район. Це 15,2 км автошляху. Саме зараз виконуються роботи з фрезерування старого дорожнього покриття, влаштування 20 см шару основи із СФОВ, влаштування 12 см вирівнюючого шару та вирубки порослі. В подальшому буде влаштовано третій – фінішний шар покриття – ЩМА – 20, проведено укріплення узбіч, влаштовано зїзди, нанесено дорожню розмітку холодним пластиком та встановлено нові дорожні знаки”, – йдеться у повідомленні.

ремонт дороги Царичанка-Магдалинівка-Губиниха

Підрядник: ТОВ «Будінвест Інжиніринг». Контроль за ходом виконання робіт здійснюють фахівці відділу якості, технічного контролю та нових технологій Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області.

ремонт дороги Царичанка-Магдалинівка-Губиниха

“Шановні водії! Відповідно до виконання робіт з поточного середнього ремонту рух громадського автотранспорту здійснюється у реверсному режимі. Будьте уважними в місцях проведення робіт – дотримуватись швидкісного режиму та звертайте увагу на попереджувальні знаки”, – закликають ремонтники.