Вітамін С: в яких продуктах його шукати

Вітамін С потрібен організму кожного дня і в достатній кількості, інакше значних проблем зі здоров’ям не оминути. В організмі цей вітамін не виробляється, тому повинен надходити з їжею. Пише facenews.ua.

Основним джерелом необхідного вітаміну є цитрусові, ківі, ягоди, перець, квашена капуста. Велика кількість аскорбінової кислоти міститься в шипшині. Також чимало вітаміну С є в зелені.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Що треба їсти, щоб отримати мінімальну добову дозу вітаміну С (70 мг):

  • 100 г капусти, 1 яблуко, 1 помідор за день;
  • 40 г болгарського перцю;
  • 30 г чорної смородини;
  • 100 г цвітної капусти (на пару);
  • 100 г апельсина.
Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!