Як залишатися у формі під час святкових застіль: 5 простих порад

Свята – це час для радості та смачних страв, але вони часто призводять до переїдання та зайвих кілограмів. Ось кілька порад, як залишитися у формі під час святкових застіль і водночас насолоджуватися їжею.

  1. Їжте тільки те, що вам дійсно подобається. Не варто наповнювати тарілку до країв. Виберіть дві улюблені страви та насолоджуйтесь ними в помірних кількостях.
  2. Одне застілля на день. Уникайте перетворення свят на кулінарний марафон, який триває з Різдва до Нового року. Пам’ятайте, що один прийом їжі на день допоможе уникнути перевантаження організму.
  3. Позбавтеся почуття провини. Якщо ви їсте більше, ніж зазвичай, не коріть себе. Це свята – насолоджуйтесь ними, а вже наступного дня повертайтеся до звичайної дієти.
  4. Починайте з легких страв. Почніть трапезу з салату або супу. Вони зменшать апетит, і ви з’їсте менше важких страв та десертів.
  5. Чергуйте алкоголь з водою. Щоб не перевантажувати організм калоріями, чергуйте алкогольні напої з мінеральною водою. Це допоможе не тільки зменшити кількість калорій, а й уникнути зневоднення.

Застосовуючи ці поради, ви зможете насолоджуватися святами, не завдаючи шкоди своєму здоров’ю та фігурі.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!