Юних мешканців Дніпропетровщини запрошують на конкурс дитячих малюнків

На Дніпропетровщині стартував конкурс малюнків «Рятувальники – герої без зброї». Взяти участь запрошують дітей та підлітків від 6 до 18 років. Роботи можна приносити до 7 вересня включно.

Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«Конкурс вирішили організувати до Дня рятівника, який відзначимо 17 вересня. Так віддячити усім причетним за нелегку працю. А ще хочемо вшанувати пам’ять нашої загиблої колеги Дар’ї Гречищевої», – розповів  т. в. о. начальника відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Сергій Ковтонюк.

 Організатори чекають на роботи, створені у будь-яких техніках. Зокрема, намальовані фарбами, олівцями, фломастерами, крейдою.

«Запрошуємо дітей втілити на папері образ вогнеборців-рятувальників. Намалювати, як вони уявляють собі їхню роботу та життя. Інша тема для робіт – пожежі у лісах та на полях, у побуті, на виробництві», –  додав Сергій Ковтонюк.

Малюнки слід приносити до пожежно-рятувальних підрозділів Дніпра, Кам’янського, Кривого Рогу, Синельникового, Нікополя, Новомосковська, Павлограда. На зворотному боці вказати назву роботи, прізвище, ім’я, по батькові, вік. А ще  домашню адресу, номер телефону, навчальний заклад, електронну пошту.

До 8 вересня триватимуть відбіркові тури в районах. З 9 по 14-те – обласний етап.

Деталі – тут або за телефоном (056) 376-10-40.