Зірка соцмереж: пасічник продає мед з елітного електрокара

Торговцем меду біля входу в метро на Осокорках у Києві на елітному електрокарі Tesla S виявився академік Української Академії Наук, заслужений пасічник України, почесний апітерапевт 82-річний Микола Ульянич. Повідомляє volyn24.com.

На власній сторінці в соцмережі Facebook академік розповів, що продав пасіку та попереднє авто Nissan Leaf, аби придбати американський електрокар.

“Tesla, взяв, щоб не тривожити бджіл, коли приїжджаю на пасіку. Відкрию секрет, як накопичив кошти для придбання. Спочатку купив порожню дачну ділянку 5 соток, поступово будував на ній пасіку з музеєм сучасного бджільництва. Потім купив в Міністерстві оборони списанний кунг і переобладнав його під пересувну пасіку з механізацією всіх процесів на 18 вуликів і з кімнатою відпочинку. 3 роки тому все продав і отримав $37 тис., яких вистачило доплатити та обміняти мого старого автомобіля Nissan Leaf”, – написав він.

Чоловіка обурило, що люди почали питати у нього, звідки гроші на елітне авто.

“Прошу всіх: не треба ритися в моїх нечесних заробітках – їх не було, немає і не буде. Також прошу повірити мені і прислухатися до мого досвіду здорового способу життя. Причина такої торгівлі своїм медом і авторськими моїми книгами викликана: по-перше, хочу допомогти людям бути здоровими. По-друге, вперше в житті у мене утворився борг через придбання Тесли і я поставив перед собою мету погасити його до Нового року. Я вдячний невідомому автору відео за заслужену рекламу”, – розповів Ульянич.

Микола Ульянич веде активне життя. Ходить до спортзалу та на йогу, харчується тільки здоровою їжею.

Захоплюється американським винахідником Ілоном Маском. Радить читати його книжки.

“Раджу прочитати книгу на українськiй мовi про генiя 21 ст Iлона Маска, який сотворив не тiльки Tesla, а й повторно використовує першу ступiнь космiчної ракети”, – пише він.