«Зустріч поколінь» – незвична акція пройде у Дніпрі

В кінці жовтня у Дніпрі стартує акція «Зустріч поколінь». Учасники будуть співати, танцювати та розповідати про особливості свого часу. Молодь та старше покоління ніби обміняються досвідом.

Протягом 4 годин два покоління дніпровців будуть передавати один одному цінності і атмосферу свого часу. Молодь і люди похилого віку разом танцюватимуть і співатимуть під музику сучасності і 60-х років. Під час особливої ​​фотосесії учасники будуть фотографуватися, тримаючи в руках предмети своєї сучасності. (наприклад, старий стаціонарний телефон і мобільний, вугільна і електрична праски, паперова і електронна книги). Це свого роду інтеграція поколінь.

Також під час акції учасники подивляться кіно. Старі та сучасні короткометражки потрібно буде не тільки подивитися, але й відповісти на питання, пов’язані з ними. Хто краще розбирається у фільмах і максимально уважний, визначить кількість правильних відповідей.

Проведення акції «Зустріч поколінь» заплановане на кінець жовтня у Дніпрі. Більш детальну інформацію організатори планують повідомити пізніше.

Залишити відповідь