Боремося з переїданням: чому важливо їсти регулярно

Виявляється, що популярний принцип “скотч на рот” не особливо й працює. Щоб припинити переїдання, треба їсти — це парадоксальне твердження видається суперечливим лише на перший погляд.

Напевно, багато хто стикався з такою теорією, що якщо вас тягне на солодке, значить, в організмі не вистачає магнію, хрому і триптофану. З’їжте банан і шпинат, рибу та бринзу, і все минеться. Тягне на жирне — значить, брак кальцію, який відновлять броколі та сир. Ну а якщо хочеться хліба, вам допоможуть філе курки чи індички, яйця, боби та гриби.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

На жаль, принцип не їсти і схуднути — не працює. Точніше, працює, але недовго. Якщо вам хочеться назавжди вирішити проблему з переїданням і стабілізувати вагу, спробуйте відмовитися від суворих харчових заборон і установок на кшталт «перед сном перекушувати шкідливо», «швидкі вуглеводи бажано їсти в першій половині дня», «в хлібі пшеничному міститься небезпечний глютен» або «у мене харчова залежність».

Цілком можливо, що саме для вас дозвіл їсти без почуття провини та «відпрацювання» у вигляді нової дієти та посиленого тренування у спортзалі – перший крок до лікування від переїдання. Поки ви справді не повірите в те, що вам можна все і улюблена їжа буде сьогодні, завтра, післязавтра, позбутися переїдання складно.

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!