Фахівці розповіли, як схуднути до Нового року

Традиційно до Нового року хочеться схуднути, щоб потім дозволити собі не думати про вагу, хоча б за святковим столом. Звичайно, можна сісти на «голодну» дієту, але де тоді брати енергію на підготовку до свят, на пошуки подарунків…? Як все-таки правильно підготуватися до періоду «рясного застілля»?, про це пише Жіночий Світ.

Не секрет, що правильне харчування – запорука здорового схуднення, тому для початку слід переглянути свої харчові звички, пише Жіночий Світ. Головне правило, яке слід запам’ятати – енергоресурси не повинні перевищувати витрати. Це означає, що ви повинні вживати менше, ніж вашому організму потрібно.

Також з вашого раціону повинні зникнути продукти, які відкладаються у вигляді жиру: рафінований цукор, фруктоза, лактоза, тваринні жири. Так, наприклад, солодкі фрукти найкраще замінити на ягоди і цитрусові, а також робити вибір на користь дієтичного м’яса. Рекомендовано проводити розвантажувальні дні на овочах, але не частіше 1-2 рази в тиждень. Це запустить ваш метаболізм і допоможе скинути зайві кілограми швидше.

Правильно підібрані СПА-процедури також активно простимулюють розщеплення жирової тканини. Важливо, щоб вони були з ліполітичним і лімфодренажним ухилом. Наприклад, моделюючий масаж стане гарною підмогою для досягнення ідеальної фігури. Бандажні обгортання і апаратна пресотерапія – таке поєднання дає потужний дренажний ефект, зміцнює судини, підвищує тонус шкіри.

Фото: Жіночий Світ