Що додати в каву для покращення пам’яті?

Експерти кажуть, ця спеція в ранковому напої необхідна, якщо ви помітили, що стали гірше запамʼятовувати інформацію.

Кава сама по собі приводить до притомності, а якщо посилити її смак цією спецією, то можна покращити когнітивні функції. А саме — памʼять.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Експерти розповіли, що потрібно додавати в каву, щоб краще запамʼятовувати, аналізувати та доходити до висновків.

Отже, вже доведено потенціал кориці в збереженні когнітивного здоровʼя. Разом з кавою ця спеція працює як антиоксидантний та протизапальний засіб, повідомляє shuba.life.

Усе це завдяки компоненту кориці — він називається коричним альдегідом. Корицю в каву можна додавати не лише в старшому віці, а й молодим людям для профілактики.

Важливо знати всі за і проти вживання кави щодня.

Вважається, що кориця покращує роботу мозку за рахунок підвищення рівня дофаміну, який впливає на регуляцію настрою та відновлення памʼяті. У поєднанні з іншими природними сполуками, присутніми в каві, кориця допомагає боротися з втомою та полегшує «розумовий туман».

Крім того, кориця стабілізує рівень цукру в крові.

Фото : з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!