Що додати в каву для покращення пам’яті?
Експерти кажуть, ця спеція в ранковому напої необхідна, якщо ви помітили, що стали гірше запамʼятовувати інформацію.
Кава сама по собі приводить до притомності, а якщо посилити її смак цією спецією, то можна покращити когнітивні функції. А саме — памʼять.
Експерти розповіли, що потрібно додавати в каву, щоб краще запамʼятовувати, аналізувати та доходити до висновків.
Отже, вже доведено потенціал кориці в збереженні когнітивного здоровʼя. Разом з кавою ця спеція працює як антиоксидантний та протизапальний засіб, повідомляє shuba.life.
Усе це завдяки компоненту кориці — він називається коричним альдегідом. Корицю в каву можна додавати не лише в старшому віці, а й молодим людям для профілактики.
Важливо знати всі за і проти вживання кави щодня.
Вважається, що кориця покращує роботу мозку за рахунок підвищення рівня дофаміну, який впливає на регуляцію настрою та відновлення памʼяті. У поєднанні з іншими природними сполуками, присутніми в каві, кориця допомагає боротися з втомою та полегшує «розумовий туман».
Крім того, кориця стабілізує рівень цукру в крові.
Фото : з відкритих джерел