Весняний раціон: як харчуватися, аби почуватися добре

Стресові навантаження, мінлива погода, зміна тиску – чинники, які призводять до поганого самопочуття навесні. Крім того, аби схуднути до літа, чимало людей обирають новомодні дієти, які можуть призвести до проблем шлунково-кишкового тракту. Як харчуватися, щоб почуватися добре? Про це у Сніданку з 1+1 розповіла лікар-гастроентеролог Марина Щербиніна.

Обов’язково відрегулюйте свій раціон і дотримуйтеся наступних порад:

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !
  1. Вживайте м’яку їжу, яка легко засвоюється.
  2. Відмовтеся від смаженого, солоного, гострого та масного.
  3. Їжте невеликими порціями кожні 3-4 години.
  4. Правильно добирайте дієти.
  5. Стежте за швидкістю позбавлення ваги. Пам’ятайте, що втрата понад 1,5 кг на тиждень може призвести до загустіння жовчі. І, крім загострення старих хвороб кишково-шлункового тракту, може спричинити жовчно-кам’яну хворобу.
  6. Встановіть правильне співвідношення продуктів харчування, аби організму всього вистачало.
  7. Виключіть із раціону алкоголь.
Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!