Як кабачки допомагають підтримувати здоров’я судин

Дієтологи рекомендують не забувати включати кабачки у своє літнє меню, оскільки в них міститься безліч вітамінів і мікроелементів. Кабачки є хорошим дієтичним продуктом, тому що вони низькокалорійні і багаті клітковиною.

Кабачкова дієта – чудовий спосіб позбутися від зайвих кілограмів. У 100 грамах кабачків міститься всього лише 17 ккал. Але це не означає, що потрібно харчуватися виключно кабачками. Включаючи ці овочі в своє меню, ви поліпшите перистальтику кишечника і позбудетеся від зайвих жирових відкладень. Проте, весь раціон також має бути здоровим, тому не налягайте на солодке, борошняне, фаст-фуд і напівфабрикати.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Кабачки також є хорошим засобом профілактики захворювань серця і судин. У них немає холестерину, мінімальна кількість жирних кислот. Кабачки в раціоні допоможуть очистити судини і регулювати артеріальний тиск. У кабачках міститься вітамін А і С, тому регулярне вживання цих овочів допоможе поліпшити зір і зміцнити імунітет. Дієтологи радять вживати кабачки в вареному, запеченому або тушкованому вигляді. Підрум’янені на сковорідці кабачки стануть хорошим доповненням до будь-якої страви.

 

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!