Чому не можна їсти кукурудзу надто часто

Кукурудза належить до крохмалистих овочів, тож схуднути, вживаючи її, не вийде. Крохмаль – полісахарид, який в процесі перетравлення він перетворюється в глюкозу. Остання додає у зайві кілограми, і провокує проблеми зі здоров’ям. Пише “Наша мама”.

У цій рослині містяться антинутрієнти – речовини, які не дозволяють вітамінами та мінералами засвоюватися в вашому організмі. Зерна кукурудзи багаті цинком, магнієм і марганцем, необхідними для правильного функціонування організму, але через фітінову кислоту ці речовини практично не засвоюються.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Кукурудзу вживати треба, але у невеликій кількості – одного-двох качанів на день влітку вам буде більш ніж достатньо.

 

Фото: pixabay

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!